Uncategorized

Ny vecka

Det är måndag! Och det känns inte hopplöst. Ljuset gör sitt, det är jag helt övertygad om. Jag har så mycket energi att det spritter i kroppen, och jag bara längtar hem så att jag kan få verkställa mina planer.

Vi ska eventuellt gå på bio ikväll, och innan dess ska jag ta en runda med kameran, dricka kaffe, ta en sväng med dammsugaren och se klart en film jag började se igår. Anledningen till att jag inte såg klart den är att den var lite längre än vi hade räknat med. Mikael såg klart den, men så skulle han å andra sidan inte stiga upp halv sex heller.

Det har varit en festfylld helg, som avslutades med en sväng med bilen med mig som förare, middag och vin i Floda. Middagen kom lite sådär spontant efter bilkörningen, och den var helvegetarisk. Jag tog även en smakbit av salladen, och blandningen av krispiga grönsaker, olivolja, vinäger och salt var helt okej. Jag har bestämt mig för att jag ska lära mig tycka om råa grönsaker innan sommaren. Jag har ju lärt mig tycka om tillagade av alla de sorter, så det kommer att gå bra.

Hur ser den här veckan ut? Jag ska försöka klämma in minst två pass på gymmet, minst 2 promenader, och en tvättid. Jag ska också köra bil minst en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *