Uncategorized

Partyhelg med stort P

Förra helgen var en riktig partyhelg. Helgen bjöd på alltifrån härlig musik till hett hångel! (Och nej, jag var inte den enda som fick uppleva lite härligt hångel!)

Fredagen började med lite god mat och schysst sällskap. Jag, Mikael, Emma, Amina (se nedan!) och Ulf möttes upp på Thai Shanghai för att göda oss ytterligare. Jag åt kyckling i Curry, en ständig vinnare. Kanske för att jag verkligen älskar curry. Dock tycker jag att mina curryrätter är många gånger godare än dem man får på restauranger.

När magarna var fulla, och Amina fått sig sin efterlängtade dessert traskade vi bort mot Sticky, för att upptäcka en gigantisk kö. Suck. Köer gör mig avtänd. Men vi kom in så småningom, och tur var det för det hade börjat suga rejält i ”vintarmen”. En aning för sent gjorde sedan SMK entré på scen. Alla i bandet var snorfulla, men de spelade ett par riktigt schyssta låtar, både nya och gamla. En härlig bonus var förresten att man fick deras senaste skiva i dörren. Var hemma ganska tidigt, hade ju morgondagen att tänka på. Mikael fick bittert erfara att Mc Donalds tillämpar nattpriser.

Sen kom lördagen….. Började dagen med shopping på Allum. Mikaels kompis Niclas kom på visit från Halmstad. Killarna shoppade skor och shorts. Jag shoppade endast lite underkläder. På kvällen lagade vi mat och bjöd med Per och Anders på middagen. Supergott. Goda drycker till. Diskuterade diverse olika saker. Alltifrån orgasmer till gemensamma bekanta.
Efter en stund dök resten av gänget upp, det vill säga, Amina, Uffe och Isabelle. Mer dricka, bra musik, diverse flummiga aktiviteter. Hur kul som helst. När klockan närmade sig elva och de flesta i sällskapet närmade sig berusning var det dags att åka ner till stan, och Rockbaren. Där mötte vi upp Emma med kompis och några kompisar till Per och Anders. Rockbaren var som alltid en upplevelse i sig! Inte heller hångelfrekvensen var låg. Behöver inte säga mer….. Jag var nöjd, och det var andra också!

När söndagen kom var jag seg och trött. Och hungrig som vanligt. Slöade ett par timmar, och tog sedan bilen ner till stan för att äta på Mother India. Vid fyra tog Niclas tåget hem, och jag och min Darling fick vackert åka hem och ta hand om disken…..

Vilken grym helg!

2 Comments

  1. haha du kan ju posta EN bild på mig där jag ser normal ut hahaha 😀 EN bara! 😀

    fast det är klart, jag tror inte det finns bilder på mig där jag inte posar :p

    haha , fina bilder, blev alldeles glad när jag såg dom hahaha:D

    när blir nästa partykväll?:D /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *