Uncategorized

Blir man tröttare av att sova?

Jag tror det. Den här helgen har jag sovit ganska många mer timmar per natt än vad jag brukar, och ändå känns det som om att jag inte sovit en blund. Konstigt det där.

Det har varit en ganska fullspäckad helg. Bio i fredags med min Älskling, ”Se upp för dårarna”. Jag tyckte den var bra. Kanske lite väl förutsägbar, men ändå mysig. Söt liksom. Och söta saker, det gillar vi! I lördags var det middag i Floda. Lite nervöst innan att träffa familjen, men det gick bra såklart. Trevlig familj, god mat. Galen hund!

Igår var det kalas för kusinbarnet Julia som fyller 2 år. Drog såklart med mig Mikael så att han fick träffa tjocka släkten! Oscar var som vanligt vild, men också kramgo. Helt plötsligt satt han i mitt knä och kramade mig med all sin kraft. Åh vad jag älskar den lillkillen!

Det är så underbart att vara kär. Svårt att beskriva i ord hur fint det känns. Men det känns! Varenda gång du ler. Varenda gång du tittar på mig på ett speciellt sätt. Varenda gång jag inser att du är min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *