Uncategorized

Överflöd fast tvärtom ändå

Nu på vardagsmorgnarna brukar jag titta på Lyxfällan medan Isac röjer runt i vardagsrummet. Varje gång jag tittar på programmet, och då menar jag verkligen varje, tänker jag på min egen ekonomi och lovar mig själv att aldrig låta det gå så långt. Det är kreditskulder för flera hundra tusen, ärenden hos Kronofogden, prylar hög och lågt. Prylar som inte används. Människor som många gånger stoppar huvudet i sanden och handlar lite till. Men inte bara det, man möter människor som mår väldigt dåligt. Människor som försöker fylla tomrummen i livet med saker.

Man får sig verkligen en tankeställare när man ser på Lyxfällan.

One comment

  1. jag fattar verkligen inte hur man kan låta det gå så långt? att man inte tar ansvar för sig själv och sin ekonomi. helt sjukt!
    det är ett bra program, verkligen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge