Uncategorized

Oops, I dit it again…

Till våren ska Isac ha denna söta tröja på sig. 

Ja, jag måste erkänna. Jag har tagit av mina födelsedagspengar och köpt en tröja till Isac. Den var på rea och jag kunde inte motstå den. Jag tycker att det är så vansinnigt kul att handla till Isac, och det står jag för! Jag har erkänt det för mig själv och det känns bra.Bildkälla: http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/katvig/katvig-tshirt-coral-space-apple-2.html

2 Comments

  1. Vad skönt. Då är vi två 🙂 Jag kan inte heller låta bli att handla =) Jag har också handlat med mina födelsedagspengar, men med en rabattcheck. Senast idag fick fem plagg följa med hem 😉

  2. angående smaksensationer. Man ska bara ge barnet väldigt lite mat, dom ska inte bli mätta på den utan meningen är att dom ska känna olika smaker, typ sött, beskt och surt. Man ska även amma innan och efter smaksensationen, iaf i början. Barnet ska bara äta någon tesked.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge