Isac

Andan i halsen

Bus! Notera Alien-huvudet på väggskåpet. Jag tycker inte om det, men det var ju det här med att kompromissa i ett förhållande!

Att springa i soffan är ju helkul. Tycker Isac. Mamman får andan i halsen. Jag tycker inte om det. Han har inga hämningar, den lille skiten. Han springer, skriker och skrattar. Kastar sig ner och skrattar lite till. Det värsta är att hur jag än gör så triggas han till att springa ännu mer. Jag försöker vara cool och styra in honom på annat, men han tror att jag jagar honom hur jag än gör. Pust. Hjärtat i halsgropen igen.

Vi har för övrigt haft ännu en slapp dag. Vi har gosat, busat och bara varit. Imorgon kommer Isacs mormor hit och det ska bli mysigt. Vi ska äta lunch, titta i affärer och dricka kaffe.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge