Uncategorized

Om man skulle vinna några miljoner

Vi har satsat några slantar på lotto på jobbet idag. I potten ligger en väldans massa miljoner.

Självklart kom vi att prata om vad vi skulle göra om vi vann en sisådär 14 miljoner var. Jag vet definitivt vad jag skulle göra. Köpa hus, ny bil och betala av lån är självklara saker. Men sedan skulle jag också vilja hyra en lokal och bygga upp en fotostudio. Det hade varit något av en dröm som går i uppfyllelse. Och en ny värstingkamera ska jag också ha naturligtvis.

Funderar faktiskt på att, lottovinst eller inte, köpa en reflexskärm. Kostar sin lilla slant, men det hade varit fräckt att ha!

Får se till att köpa ett stort hus snart, så jag kan bygga en hemmastudio eller så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *