Oliver

Oliver

Vår lilla Oliver är nu fem och en halv månad! Vad hände? Det var ju nyss maj, och förlossning. Han är en glad men envis liten kille. Sina första tre månader var han väldigt lugn, men så fort han började öva på att vända sig kom det in lite frustration i bilden. Han vill så gärna ta sig fram, som han kämpar. Ska bli kul att se när han lär sig åla eller krypa.

Han är glad i mat, men äter inte några stora mål ersättning. Har tänkt öka på lunchen, eftersom han slukar det han får. Han slukar även gröten som han äter på eftermiddagen. Sömnen är det lite sådär med, vissa nätter sover han jättefint, andra sover han jätteilla. Insomnandet på kvällen är det dock inget att klaga över, idag lade jag ner honom i vaket men pömsigt tillstånd, sade godnatt och gick ur rummet. Efter en stund var det helt tyst, och när jag gick in för att titta så sov han så gott. Isac har det varit en hel del strul med vad gäller nattningarna, så det vore skönt om vi kunde lära Oliver att somna på egen hand, eller åtminstone i egen säng. Dock sov Isac hela nätter från tre månaders ålder. Tänk vad olika det kan vara det där.

Såhär håller han på för fullt just nu. Han ställer sig på knä. Nu ska han bara få till koordinationen med armarna också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge