Isac

Lekdejt och bakning

TGIF! Det har varit en toppendag idag. En dag som för övrigt gått väldigt fort. Känns som vi nyss klev upp ur sängen, och då började ändå dagen halv sex imorse.

Vad har vi då gjort idag? Dagen började med att vi mötte upp Josephine och hennes barn vid stora lekplatsen. Isac var till en början blyg, men det släppte efter en stund. Återigen var linbanan den mest populära på lekplatsen.

Väl hemma hos oss, och efter lunch, lekte jämnåriga Devin och Isac ihop som om de aldrig gjort annat. De var högt och lågt bland Isacs leksaker, skrattade och grejade. Härligt att se! Isac, som inte alls ville gå hem från lekplatsen, och grät hela vägen hem, blev ett helt annat barn efter lunch. Tänk vad lite mat kan göra.

Isac och Devin.

Lunchdags.

När vi vinkat hejdå till våra vänner tog vi det lugnt en stund. Efter att jag matat Oliver tog vi oss bort mot Solkatten för att göra lite ärenden. När vi kom hem satte vi genast igång att baka. Imorgon ska jag ha kalas/fest för mina släktingar på pappas sida, så jag och Isac har fixat lite glutenfri fika.

Nu ska jag ta mig en lång dusch, för det är jag värd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge