Isac Oliver Uncategorized

Oh happy day!

Ja, oh happy day!

Strålande sol, maj månad, haft en rolig dag i utbildningssalen där jag utmanat mig själv. Jag blir mer och mer varm i kläderna för varje timme känns det som. Jag är mest stolt över att jag rett ut diverse teknikstrul (och ja, det har blivit massor!), och att jag så snabbt blev bekväm med att stå och prata inför fjorton andra. Även om jag inte har ont av att prata inför folk, så trodde jag att jag skulle tycka att det var jobbigt i början. Men det föll sig visst väldigt, väldigt naturligt 🙂 Jag ska dock erkänna att jag emellanåt känner mig lite nervös över att det ska visa sig att jag är en dålig lärare, men som min käre make alltid säger – Liselotte, man kan inte vara bäst eller perfekt från början. Så sant som det är sagt!

Tidigare under kvällen satte jag potatis i en spann. Jag och barnen fick besök av två andra barn här på gatan, varav en av systrarna går på Isacs förskola, så de fick såklart också hjälpa till. Alla barn fick lägga i en potatis var och hjälptes sedan åt att vattna ordentligt.

Som en liten bonus denna braiga dag – läste just att den buss jag tidigare åkte till jobbet från Lerum, nu ska förlängas ut till där jag bor i dag. Grymt bra de dagar jag jobbar dagpass, vilket kommer vara betydligt oftare nu med min nya tjänst!

 

image

Hoppas så att dessa ska bli till ett helt gäng små och goda potatisar!

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *