Foto och Grafisk design

Maj månad i mitt hjärta!

Jag älskar maj månad! Framförallt dagar som dessa, när solen skiner och det känns som om det vore sommar. Det är så grönt ute, och hela sommaren ligger framför en. Ja, maj är min favoritmånad på året!

Idag känns det verkligen som att jag vill brista ut både TGIF och Friyay! Inte för att jag inte gillar att jobba, utan för att hjärnan min behöver vila efter denna vecka. Haft en grymt rolig vecka, men som sagt med en hjärna på högvarv. Det är mycket att tänka på, mycket att planera och strukturera, och dessutom vill jag vara så pedagogisk som det bara går! Jag känner att jag stått upp nästan hela tiden på jobbet, och min stegräknare har meddelat mig att jag gått bra mycket fler steg än jag brukar.

 

IMG_3042_tulpan

Vi har tulpaner i rabatten! Passar på att njuta av dem så länge jag kan, man vet aldrig när man haft besök i trädgården 😉

IMG_3046_tulip

Ståtligt!

IMG_3047_buske

En av våra buskar på framsidan blommar!

 

Idag efter jobbet åkte jag till Floda, där Mikael mötte upp mig. Barnens farmor hade hämtat dem tidigt på förskolan, och de hade haft det mysigt med sin farmor och farfar. De hade varit nere och tittat på mörtarna i bäcken, ätit middag, och smaskat på glass. Jag fick middag och ett glas rosé, underbart sätt att fira in helgen på!

Nu till helgen ska vi åka och titta på en gräsklippare och en grill. Gräset har blivit högt på bara ett par dagar, och när det är såhär fint väder så känner jag att jag vill grilla! Tänk så mycket gott man kan lägga på grillen – halloumiost, gott kött, spetspaprika, goda korvar, laxpaket…. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge