Uncategorized

Ögon som går i kors

Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Jag är sömnig och psykiskt utmattad och skulle helst av allt vilja gå och sova. Men någon måtta får det vara! Klockan är bara halv åtta. Det är illa nog att man går och lägger sig halv tio.

Min psykiska utmattning beror inte på att jag är nere eller något sådant. Den beror på att det har varit en arbetsdag fylld med bråkiga stödsystem och krångliga kundärenden. Jag är ju helt ny också när det gäller många av systemen. Annars går det riktigt bra med nya jobbet. Härlig arbetsmiljö, en chef som är toppen och jag älskar att sluta runt fyra! Fast jag måste erkänna att jag saknar gamla teamet! Träffade min gamla chef idag för att få reda på min löneförhöjning, och ja, det var nostalgiskt!

Imorgon ska jag och Mikael mysa till det lite med ett restaurangbesök. Kanske blir det också en tripp till Liseberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *