Uncategorized

Hej tomtegubbar

Om en vecka är det dagen före dopparedagen. Är jag laddad? Nej. Har jag köpt alla mina julklappar? Nej. Känner jag någon panik inför det? Nej!

Den här julen kommer att bli lugn. Jag har bestämt mig för att inte stressa upp mig. Det enda som ändå stressar mig är min ångest över det faktum att jag inte kan vara på flera ställen samtidigt. Hur jag än gör är det någon som blir besviken över bristen på min närvaro. Men jag kan ju faktiskt inte klona mig och jag är en vuxen människa som tar mina egna beslut. Nu blir det hur som helst så att jag åker upp till Vara dagen innan julafton och hem därifrån på juldagen. Jag känner att jag vill fira både med min familj och Mikaels och då får det blir så. Jag missar tyvärr släktmiddagen på juldagen, men eftersom mina föräldrar valt att ha den i Vara så blir det lite svårare för mig att planera.

Har spenderat en stor del av dagen med att surfa runt på Facebook. Jag måste säga att det är en del som gör mig förvånad. Många av mina gamla kompisar och klasskamrater har både hunnit med att gifta sig och skaffa barn. Fler än vad jag förväntade mig.

One comment

  1. ska bli gött emd jul, jag är inte stressad, ulf och jag ska inte köpa julklappar tillvarann i år 🙂 båda tycker det är stressigti nför jul om man ska hålla på med sånt, så jag önskar mig gitarrlektioner och ulf ska få hembakta bullar:D

    vi ses kanske imorrn?:D

    /amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *