Uncategorized

Odräglig

Jag är odräglig. Jag är stressad över en massa saker, bland annat att Word är ett katastrofalt dåligt program som inte interagerar med bilder o dylikt. Det gör mig väldigt frustrerad, vilket i sin tur gör mig till en odräglig människa. Jag får mindre raseriutbrott, har noll tålamod och svär. Usch. Det är verkligen inget trevligt beteende. Men så är det när man är så stressad som jag är just nu. Jag har så ont i rygg och nacke på grund av mina knutor att jag har huvudvärk och värk i hela kroppen. Jag har bara pyttelite kvar på min exjobbsrapport, och kan inte göra klart den snabbt och smärtfritt på grund av Word. Som sagt, frustration! Har precis varit ute och promenerat i lite mindre än en timme. Gav mig tid att lugna ner mig och komma på lösningar. Jag ska lämna arbetet med rapporten tills imorgon, är alldeles för trött och irriterad på det nu.

Modevisning i Arkaden ikväll. Kan hända att de bjuder på mousserande vin, man var nämligen tvungen att vara över 18! Ska bli nice att få se lite snygga höstkläder och bli lite glad. För det ska gudarna veta, att det behöver jag bli! Innan jag försvinner upp i atomer av all stress.

4 Comments

  1. Hoppas i får en kanonkväll på Arkaden. Ge mig tips för nya snygga höstkläder! Inte för att jag har råd med det nu, men drömma kan man ju alltid =) Här fungerar inte min tv. Vi har glömt att betala boxerfakturan så ikväll blir det SVT1 och 2. Suck. Eller, dags att bli lite mer kulturell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *