Uncategorized

Just nu

Det händer mycket i mitt liv. Jag vill mycket. Jag har lite pengar. Ekvationen går inte ihop.

* Examen 12/10. Stort, stort. Examenslunch. Klädsel: Kavaj. Måste köpa nya kläder med andra ord. Ännu en utgiftspost.

* Varje dag gör det ont någonstans. Nu har har jag ont i rygg och huvud. Har mina teorier om detta. Har ganska många teorier rättare sagt. En försurad kropp, en förgiftad kropp, en stressad kropp.

* Vill avgifta min kropp med algen Chlorella. Funderar på att köpa sådana tabletter. Men det kan bli biverkningar dock. Lite nervös över dem, men jag tror att det kan vara bra för mig. Vill också köpa korallsand för att göra dricksvattnet bättre. Här kommer nästa problem: Pengar. Eller snarare bristen på dem.

* Pengar, ja. Lite ont om dem. Har ångest varje dag över detta. Kan inte sova på nätterna, ligger och funderar över min ekonomi.

* Ångest. Vad har man inte ångest över? Kroppen, ekonomin, att jag snart slutar skolan, vilket automatiskt leder till nån form av arbetslöshet. Åker till London i December, måste ha reskassa! Skulle kunna jobba en massa på BK, men orkar jag det när jag ”jobbar” Måndag-Fredag?

* Deadlinedatumet för rapporten närmar sig med STORMSTEG. Betygsstress. Vill ha bra betyg, har ingen aning om vilket betyg jag kan tänkas få, för jag vet ju inte hur handledaren rättar?

* Har precis varit sjuk, och nu känns det som om att en förkylning återigen är på väg att belägra min kropp. Eller är det kanske stresssymptom? Behöver vila.

* De framtida helgerna är fullspäckade med planer. Landet, Hönö, examensfirande, födelsedagsfirande. Ska klämma in en drinkkväll med Per snart också. Måste försöka klämma in lite sömn också.

* Suck.

Ikväll ska jag bara ta det alldeles lugnt hoppas jag! Laga thaimat efter eget recept hos Johan, och dega framför tv:n. I need. Doktorn ordinerar många kramar också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *