Uncategorized

Nu tar jag helg

Den här dagen har varit så himla bra! Helnöjd är jag.

Ni vet ju att jag gått en internutbildning på jobbet. Dessa avslutas alltid med ett kompetenstest. Varning för skryt – jag kammade hem full pott! 100 % rätt svar. Det kändes som ett mycket värdigt avslut på nästan elva dagars arbetspass på raken.

När halva dagen hade gått mötte jag upp Kerstin&Enzo för lunch och en sväng på stan. Jag som inte hade några planer på att shoppa kom hem med en ljuvlig rosa stickad tröja från JC, två tunikor från H&M, en ljuslykta från Indiska, ett nagellack och två tvättpåsar från Clas Ohlson. Håll i hatten – jag köpte ingenting till Isac. Väldigt ovanligt.

Imorgon är jag ledig från arbete och Isac från förskola. Vi ska få besök av Isacs mormor. Det ska bli kul. Jag ska laga lunch, mamma ska hjälpa mig med ett par gardiner och jag ska hjälpa henne med hennes nya iPhone.

2 Comments

  1. Låter som en mycket bra dag! Själv gjorde jag lite shopping också men kom hem med lika många saker till Vidar som till mig själv. Skall bättre mig 😉 Hoppas ni får en bra helg!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *