Uncategorized

Chocolate Fudge Brownie

Tack snälla för omtanken gällande förra inlägget. Den här dagen har varit långt mycket bättre än gårdagen. Imorgon efter lunch är jag dessutom äntligen ledig, blir lycklig bara jag tänker på det.

Isac har vaknat runt tolv två nätter i rad och varit ledsen och orolig. Vaken Isac betyder även vaken mamma. Jag känner mig helt knasig efter två nätter med rubbad sömn. Isac har ganska nyss fått tänder men jag tror att det är på gång igen. Han gräver sig i munnen, dreglar och är förkyld. Lägg till lite dåligt humör på det och jag misstänker starkt att det ska komma upp fler tänder i den lille munnen. Han har bland annat hörntänderna kvar att få. Heter det förresten så? Jag syftar till de tänder som ser ut som huggtänder.

Idag på lunchen satt jag och några kollegor och tog en kaffe på maten. Vi pratade om hur mycket skräp man som tjej samlar på sig i sin handväska, och vips tog den ena upp världens gulligaste läppglans ur väskan. Ryms definitivt inte i kategorin skräp.

Mmm gla… eller nej, jag menar läppbalsam!

One comment

  1. haha det är ju ett sånt läppglans man käkar =)

    man får ha dåliga dagar med! Det är de som gör att man uppskattar de riktigt bra! =)

    Ja jag hoppas på mycket vinster =) haha

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *