Uncategorized

Nu luktar det badhus hemma

Igår kväll klagade Oliver på att han hade ont i magen, och lite senare kom det en spya. I soffan! Kan säga att jag och maken slet hårt med att få den ren igår kväll. Jag hade en fruktansvärd huvudvärk som kom och gick igår eftermiddag och kväll också, det var ingen höjdare att torka spya i det tillståndet kan jag meddela. Men det var bara att bita ihop!

Är nästan säker på att det inte är kräksjuka, men givetvis blir det vab ändå! Har även Isac hemma. Det luktar fortfarande förhållandevis illa i vardagsrummet, och den lukten får det att krypa i kroppen på både mig och Isac. Stackars Isac klarar inte ens av att vara i vardagsrummet utan att kväljas. Jag är mer härdad, men det är bra äckligt alltså. Jag har därför moppat golvet med klorin. Hellre badhuslukt än kräklukt. Mikael ska köpa med sig ättiksprit hem också. 

Nog om detta snuskiga. Det  blir en lugn hemmadag i dag med andra ord. Vi ska pyssla, städa, läsa och mysa så mycket vi kan. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *