Uncategorized

Hunter-stövlar på Netto och eukalyptuskvistar

I helgen var jag och barnen uppe på slätten. Vi började med att åka förbi Netto en sväng, och där gjorde jag världens kap! Ett par Hunter-stövlar i storlek 29. De passar Isac perfekt. Tidigare i veckan hade Netto haft burkar till salu som jag blev väldigt förtjust i, och som jag fick hjälp med att införskaffa. Tack 🙂 Som jag skrivit innan – man kan verkligen göra fynd på Netto.

 

 

I övrigt blev det en helg med god mat, godis och lite mer shopping. På lördagen åkte vi till Falköping, och en affär som har massor med grejer billigt. Där köpte jag lite inredning och annat smått och gott. En fågelmatare bland annat. På kvällen var vi bjudna till H&K på middag, och med mig hem fick jag en hel massa matlådor. Jag fick även en hel hög med matlådor hem från min mamma och pappa, så nu är frysen full med mat. Grymt bra! Bortskämd är jag 🙂

 

 

Söndagen blev rätt lugn, men det blev en tur till en lokal blomsterhandlare, där jag köpte sidenblommor. Tänker mig dessa för det mesta, och riktiga snittblommor emellanåt. Köpte två kvistar stor eukalyptus och två kvistar körsbärsblomma. fina. 

2 Comments

  1. Men åh Hunter borde kanske ta mig en sväng till Netto!! Tänk ifall dom har Hunter t vuxna med,hehe.
    Eukalyptus kvistar, aldrig sett. Dom var ju verkligen jättefina!
    Svar: Åh vad roligt Liselotte, vem behöver inte det. Jösses alltså. Eventet kommer bli så himla bra, årets absolut lyxigaste;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *