Uncategorized

Nu har vi fått hem vår gräsklippare från Ryobi – testet kan starta!

Vi testar en gräsklippare från Ryobi

 

Idag kom leveransen vi längtat efter, nämligen den med vår gräsklippare i. Killarna packade upp den medan jag var på väg hem från jobbet. Maken filmade en “unboxing video” också, som vi ska försöka klippa och ladda upp. Varken jag eller käre mannen är några filmstjärnor, jag bara varnar för det 😉 Äh, jag ska sluta vara så självkritisk! 

Jag ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i vår trädgård, som vi medvetet struntat i att klippa med vår gamla gräsklippare, just för att vi velat vänta på den vi ska testa! 

Det som jag imponerades av när jag testkörde den inomhus, var gräsklipparens lätthet! Inte alls tung och otymplig. Maken blev mest imponerad över uppsamlaren, som har en väldigt fiffig konstruktion. Jag ska visa det i nästa film!

Vi testar alltså en gräsklippare från Ryobi på uppdrag av Smartson

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *