Uncategorized

Nu har jag bestämt mig, eller…..?

Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska dricka eller inte ikväll. Jag vågar inte ta några risker. Kanske tar någon drink i början av kvällen, och håller mig sedan till cola.

Det är intressant det här med att vara nykter på en fest. Jag tror inte folk känner sig bekväma med tanken på att jag ska vara nykter, för jag har fått en hel del protester! Samma sak i onsdags på jobbets AW, när jag sa att jag nog inte skulle ha ett glas till uppstod vilda protester.

Lite pinsamt att man ändå tycker att det är jobbigt att stå upp för sig själv som nykter. Men! Om jag väljer att dricka ikväll så är det för min egen skull.

Nog tjatat om detta. Jag har klädångest inför kvällen. Mitt säkra kort ligger i paketet som inte kommit mig tillhanda än. Det skumma är att jag har fått en bekräftelse på att paketet är levererat, men på utlämningsstället fick de ingen leverans från Schenker alls igår. Mikael har till och med fått en avi, men paketet finns där inte. Verkar vara lite strul med det där. Så vi får vackert vänta till på måndag.

One comment

  1. Jo jag vet precis hur det är. Jag var vit i fyra år. Drack inte en droppe. Det var ganska många olika saker man fick höra om det, folk trodde ju att man var socialt inkompetent för att man inte drack alkohol. Men det gick ju bra 😀 Det är snarare jobbigt för den som inte dricker att stå ut med så mycket fulla människor.

    Det var kul igår förresten, vi får se till att göra något liknande i sommar 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *