Mitt hem

Nu är vi med julgran

En Volvo och en gran

Idag åkte vi ut till Nonnos tomt och sågade ner årets julgran. En stor och ståtlig en blev det. Jag fick också med mig en liten gran hem, som jag tänkte ha på framsidan med en slinga i. Jag har ju redan en, men tänker att två inte är dumt. Bara ännu mysigare. Min kära bil fick för tredje året i rad det stora uppdraget att transportera hem julgranen. Även förr i tiden, när jag inte stod som ägare, har den kört hem en och annan gran vet jag. Nu ligger julgranen på altanen och väntar på att få komma in. Men det blir inte än, utan närmare julafton. 

 

En Volvo och en gran.

 

Två veckor kvar

Nu är det en lite mer än en vecka kvar till årets julkonsert, två veckor kvar till julafton, och en hel del som ska göras. Det brukar inte direkt vara lugnt på jobbet heller, mycket som ska hinnas med. Men nästan alla julklappar är klara, jag har planerat alla matinköp och tagit ledig ett par dagar innan julhelgen. Det tycker jag är både skönt och mysigt. Jag kan pyssla med saker och ting i lugn och ro, hinner dricka en och annan glögg och bara ha det gott. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *