Personlig utveckling

Hur gick det med årsmålen?

Ja, hur gick det med årets mål?

Nu lider år 2022 mot sitt slut, och det är dags att stämma av årsmålen. Kan konstatera att det blev bra måluppfyllnad i år. Jag löste inte allt dock, men känner mig ändå nöjd.

 

Här var mina mål för 2022, utan inbördes ordning:

  • Lära mig spela gitarr. Gjorde jag det? Inte helt, jag har börjat lära mig de vanligaste ackorden dock. 
  • Springa i snitt en gång per vecka. Absolut. 101 löpturer utomhus blev det, plus en tur på ett löpband på gymmet.
  • Springa en mil. Jajamensan.
  • Nå ”level 40” i Pokémon Go. Detta mål nådde jag också.
  • Gå till frisören under första halvåret (vill bli bättre på att prioritera mig själv). Nepp, detta blev inte av. Är rätt kass på att prioritera mig själv, och kom helt av mig här under pandemin. I år! I år händer det.
  • Utmana mig själv minst en gång och göra något som jag tycker är läskigt eller nervöst (som att exempelvis sjunga solo på en konsert). Oh ja! Jag sjöng solo i mars. Jag tog mig dessutom an rollen som hjälptränare för Olivers fotbollslag. Inget läskigt, men definitivt en personlig utmaning.
  • Få upp gardinerna i vardagsrummet (!). Ett par sitter uppe. Vi är inte överens om det andra gardinparet, och om hur det ska sitta.
  • Lära mig något nytt. Gjorde jag det? Jag tror det, men måste komma på vad bara.
  • Köpa något roligt och lite dyrare till bara mig, som till exempel ny kamera, nytt objektiv eller en Apple WatchNågot roligt och dyrt inköp blev det inte. Det var det här med att prioritera sig själv… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *