Uncategorized

Nu är jag så sjukt trött…

… så jag håller på att falla av stolen. Jobbade ett mastodontpass idag, 11-21. Fy för bövelen vad jobbigt det var! Jag har o n t i kroppen just nu. Känns som om att jag kört ett stenhårt träningspass. Kul var det inte.

Jag börjar bli nervös nu. Nästa vecka ska jag ta ut min p-stav. Den är verkligen bekväm, men biverkningarna som kom smygande är inte trevliga. Så det blir till att börja trilla piller igen (gillar det inte). Men vad gör man inte för sitt sexliv?!!

Fick ett samtal igår. Jag har ju sökt till en skola, som om man är intressant och uppfyller kriterierna, tar in en på intervju… jag ska dit på intervju! Så nu är det bara en intervju och ett mattetest som står i vägen för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *