Uncategorized

Idag köpte jag något jag inte behövde!

Jag har hur många skor som helst, och en massa byxor. Idag köpte jag…. Just det! Ett par skor, och ett par byxor! Jag är inte riktigt klok, jag vet! Men jag är nöjd! Det är svarta smala tighta byxor, sådana som jag letat efter länge.
Sen såg jag ett par gudomliga ”indianskor”, halvhöga med pärlor! Jättefina, och precis så nätta som jag vill att ett par skor skall vara! Lite dåligt samvete har man, man shoppat igen!

Idaghar jag haft ett samtal som kändes väldigt bra att ha. Det löste inga problem, men det kändes skönt att lätta sitt hjärta. Skönt också att veta att det finns någon som är som en själv, trots att hon är över 20 år äldre. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i vissa situationer, ska man ge upp? Nej! Jag är i regel ingen ’quiter’. Däremot önskar jag att jag visste var jag befinner mig om, kanske, 10 år. Så att man vet hur man ska göra.

Life´s a bitch and then you die. Så är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *