Inredning

Nu är det jul här i vårt hus

Julfint både här och där

Swisch sa det, och så var det plötsligt första advent. Min pappa undrade om jag hade möjlighet att komma upp och hjälpa honom med lite adventsfixande, så jag och Isac körde upp igår morse, och hem i förmiddags. Vi köpte hem massor med gott att äta till pappa/morfar, drack lite bubbel, och åt jättesmarrig middag. Inte heller frukosten imorse gick av för hackor. 

När vi kom hem tidigare idag, så fortsatte jag pysslandet och fixandet, och tog fram det sista julpyntet. Adventsstakarna tog jag fram redan i onsdags. Nu är det riktigt mysig här hemma. Mysigt är det också att gå i alla villaområden här och titta på alla ljusslingor. Det är så fint att se så mycket ljus överallt, i dessa mörka och murriga tider. 

 

Klassiskt nummerljus och en hyacint i köket.

 

En liten rumsgran som jag köpte igår tillsammans med krukan den står i. 

 

Detta pysslade jag med hemma hos pappa igår, ett arrangemang med hyacinter och mossa. Funderar på att göra ett likadant här hemma lite senare i december.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *