Uncategorized

Njuta av livets goda

Man kan lugnt säga att vi alla njöt av vad Italien hade att erbjuda i mat, dryckes- och sötsaksväg. En hel del pizza och pasta blev det såklart, men långt ifrån bara. En sak är dock säker – mycket kolhydrater blir det lätt.

 Vattenmelon som man köper för nästan inga pengar alls. Riktigt saftig och smakrik.
 Klassikern Bignole. Ett måste.
 Min favorit – choklad.
 En dag köpte vi med oss Lasagne hem från en rosticceria. Till det sallad och parmesanost i bitar.
 Isacs farmor fyllde år när vi var där nere. Det firade vi med ett besök på en restaurang med fantastisk mat. Här ser ni en Insalata mista.
 Ett Amaronevin som var bland de mest fylliga viner jag smakat. Riktigt fin druva. 
 Jag valde stekt kycklingfilé tillsammans med ruccolablad sprinklade med citronolja. Det ska jag definitivt göra själv snart, älskade kombinationen kyckling, ruccola och citron.
 Rostbiff med parmesan och stekt potatis.
 Ett fat med havets läckerheter.
 En dag gick jag och Mikael och åt matiga smörgåsar. 
Min hamburgermacka. 

4 Comments

  1. Amarone- Lars favoritvin nummer 1 🙂 Det var det vinet jag köpte till honom när han fyllde ar, om du kommer ihag att jag sa det pa min blogg. Personligen är jag mer förtjust i Ripasso, tycker Amaronen kan bli lite för tung i smaken (jag har ju druckit en del flaskor tillsammans med Lars *fniss*) Amaro betyder besk pa italienska? Kanske därför jag inte tycker om det sa mycket. Ripasso är ju gjort fran “resterna” av de 3 druvorna som används i en Amarone, kanske därför som jag föredrar det, lite lättare- lite bättre 😉
    Och du, mer bilder, mer info!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge