Uncategorized

Ho aj aj aj aj buff

Trotsåldern, kan den börja redan när barnet är drygt två år? Jösses vilka utbrott Isac kan få när han inte får göra som han vill. Och värre ska det bli har jag hört. Spännande med småbarnsåren må jag säga!

Go och glad kexchoklad!

Idag har Isacs mormor och morfar varit här och passat Isac. Jag fick ett mms innan lunch på en glad Isac som lekte ute på gården. Han hade ätit som en häst både till frukost, lunch och mellanmål. Under tiden vi var i Italien lärde sig Isac flera nya ord och han lärde sig även sjunga När trollmor har lagt sina elva små troll. Inte hela sången såklart men en liten del. Denna har han gått runt och sjungit på  hela dagen fick jag höra. Sötunge!

Ett personligt meddelande till Melanie: Jag saknar din blogg! Om jag får så tar jag gärna lösenordet till din blogg. Om du vill lämna ut till det mig kan du maila mig på lompan(at)yahoo.com

7 Comments

  1. Hehehe, ja du… NU börjar det “roliga”, och vet du, det tar (normalt) slut i 20-års åldern…!!!
    PS:den sången var Krilles favorit under flera år, du får be att han sjunger den tillsammans med Isac, hahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge