Uncategorized

När 2006 mötte 2007

Fest igår, givetvis. Välkomstdrink, trerätters middag, party, party, party! Massor med dans, Tåget X antal varv, singstar, och självklart ett glas bubbel när 2006 mötte 2007, hett ackompanjerat av båtarnas tutande och mängder med fyrverkerier. Det var som vanligt en lyckad fest, och jag rökte även för första gången i mitt liv en cigarill.

Klockan 05:50 avböjde jag en fin sängplats i Eriksberg och åkte hem . Jag kände att det skulle vara skönt att vakna i min säng, vilket gjorde det värt att kämpa sig hem i mörkret. Jag åkte kollektivt, snål som jag är. Jag hade ju kunnat ta en taxi, men nä! Jag kan ha roligare för de pengarna!

Eftersom jag vaknade efter endast fem timmars sömn klockan kvart i tolv, är jag väldigt trött just nu. Men det är bra, för då finns det en chans att min dygnsrytm inte blir fullständigt havererad. Jag ska ju jobba resten av veckan, och behöver min rytm.

För övrigt har den obligatoriska nyårsdagsångesten just infunnit sig. Vad ska det bli av mig?! Hur ska det nya året bli? En bra sak är att det inom en överskådlig framtid kommer bli vår, och sen sommar!

Tack alla som var med för en kul nyårsfest, och tack Lina, Tess, Richard och Mikael för god mat och dryck!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *