Uncategorized

Kaffe med stil

Nu är vi inne på första veckan år 2007. En vecka som mest gått åt till att jobba, men som också innehållit en del andra saker.

I torsdags kom Bosse förbi med årets finaste julklapp, en bild på mig och Andreas i en fin ram. Blev både rörd och glad, dels över ansträngningen, men också över själva bilden. Nu ska jag bara komma på det ultimata stället att hänga bilden på.

Igår var det middag hos La Famiglia. En middag som slutade i sentimentalitet och jobbiga känslor. Det tar på krafterna att sörja, och framförallt så gör det ont. Att hela tiden gå runt med känslan att någonting fattas en, och att samtidigt veta att det kommer vara så hela livet….

Idag har jag varit på stan med pappa. Jag var på jakt efter lite roliga saker att förgylla mitt skrivbord på jobbet med, och en egen mugg att dricka kaffe och the ur. Det slutade med att pappa köpte två ursnygga Filippa K-muggar åt mig. Man ska dricka sitt kaffe med stil. Han bjöd även på en öl på Dubliners, och sen åkte vi till Bengans. Queens Of The Stone Age, och Division of Laura Lee blev det. Jag är helnöjd med mina inköp.

2 Comments

  1. Tror du kommer hitta den perfekta platsen för fotot. Det finns väldigt många som bryr sig om dig, glöm aldrig det. Puss!

    P.S Gjorde också massa roliga inköp idag. Kläder! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *