Isac

Mozzarellasticks och nya skor

Igår packade vi in oss i bilen och åkte upp mot slätten. På vägen körde vi genom Max Drive thru för varsin milkshake och en portion mozarellasticks. De där sticksen smakade gudomligt för en seg Liselotte!

Väl uppe började vi med att gå in i en skoaffär och titta på vårskor till Isac. Vi kom därifrån med två par, varav ett par är blå Converse. Min lille snygging. Isac har sin mormor och morfar att tacka för att han kommer att vara så stilig i vår.

 Min mamma/Isacs mormor har stickat två fina tröjor till Isac. 
Isac inspekterar ett par av sina nya skor. 

Resten av dagen busade vi med Isac, åt lite godis och tittade i en stor bok med recept och texter om mat från hela Europa. Vi avslutade med att äta en god middag bestående av fläskstek, potatisgratäng och olika sorters grönt. Isac åt med god aptit. I synnerhet grönsakerna. Vi fick även med oss mat hem, en oxfilé, en fläskfilé och en rådjursstek. Tala om lyxigt kött som numera ligger i vår frys. Det var en härlig dag, och jag somnade som en stock halv tio på kvällen.

Idag har jag varit riktigt pigg och energisk. Jag har hunnit med att både tvätta och städa. Mikael är iväg och byter till sommardäck på bilen medan jag dricker kaffe och Isac sover sött. Underbart med helg.

One comment

  1. Ja, Converse är oslagbart 😀 Snygga våra grabbs kommer bli =) Jag hoppas vi kommer få till en Göteborgstripp i sommar, då skulle jag gärna vilja ses, vore jättekul! 😀 Gud, vad fina tröjorna som är stickade är. Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge