Isac

En UV-dräkt

Jag har fått för mig att Isac ska ha en UV-dräkt på sig under de timmar som solen är starkast när vi reser bort i sommar. Sagt och gjort, igår köpte jag en från Polarn O.Pyret. Jag hittade den på en Köp&Sälj-sida på Facebook till ett mycket fördelaktigt pris.

Om ett tag är det dags att packa upp skorna ur denna kartong, längtar!

Jag måste förresten berätta om Isacs nya favoritleksak här hemma. Han älskar sin Bobbycar! Vi ställde undan den i julas när vi upptäckte att han inte förstod tjusningen med den. Men så hittade han den häromveckan och nu vill han åka runt på den mest hela tiden. Han tycker att det är hur kul som helst att åka runt i våra olika rum och spana.

2 Comments

  1. UV-dräkten är kanonbra. Jonathan hade en förra året när det var varmt o vi var utomhus hemma. På altan o gräsmattan. Även om det var skugga så hade han den 🙂 Perfekt, så vi kommer också köpa en till i år 🙂 För i år lär han väl inte sitta ligga still där jag lämnar honom 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge