Oliver

Motoriken och barnmaten

Dags att sänka sängen! Här står han på knäna, men det händer att han ställer sig på fötterna, som i någon sorts yogaposition också.

Oliver är en liten kille som vill väldigt mycket! Han har börjat resa sig mot saker, och älskar att stå. Ge honom en hand eller två och han är snabbt uppe på benen. Han kryper numera både framlänges och baklänges, och har även börjat sätta sig själv. Killen som alltid avskytt att sitta. Han föredrar dock att krypa runt och utforska världen. Lille Ollie – du har för bråttom!

Igår gjorde jag för första gången egen fruktpuré, och den gick hem. Busenkelt var det också. Jag har fått blodad tand, så här ska kokas fler puréer. Så sjukt mycket billigare också! Jag hoppas att han ska gilla matigare puréer också, så vi kan dra ner på burkmaten. Inget ont om den dock, den är också bra. Men dyr som sagt…

One comment

  1. Hej, svarar här också ifall du ej sett att jag svarat dig hos mig 😉

    Åh vad tråkigt att höra. Vad berodde ditt på? Mina nerver blev skadade.. min medicin heter Saroten. Förut har jag provat andra men påverkades så dåligt av dom. Jag har haft ont så att jag kände mig blåslagen på kind haka och näsa.. men en annan nerv skadades också. Så ögat får inte överansträngas för mycket eller glömma medicin för då får jag migrän och riktigt ont bakom ögat. .

    Tack detsamma till dig och hoppas du blir helt återställd fort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge