Foto och Grafisk design

Min fredag

Har en ny fotomodell…
Gårdagen bara sprang iväg. Hann med att vara både social och kreativ. Vi hade eftermiddagsbesök av Louise plus barn, så det blev både lekplatshäng och fika. De stora barnen lekte jättefint, behövde inte medla en enda gång. Oliver kröp in under granen och försökte nå en julgranskula, tokunge! I helgen ryker den plus allt annat julrelaterat. 
Jag hann som sagt även med att vara lite kreativ igår, och “jobba”. Jag har fixat en logotyp åt min mamma, som skulle iväg till en tidning för att vara med i en annons. Ska bli häftigt att se något grafiskt man gjort i en riktig tidning. Hade såklart lite prestationsångest innan jag fick klart den, men det är ju mig vi pratar om. Damen med höga krav på sig själv. Illustrator är dessutom lite av okänd mark för mig jämfört med Photoshop. Men kul att jobba i. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *