Uncategorized

Min logga och sociala mediers vara eller icke vara

Idag såg jag min logga i en annons, det var allt bra häftigt måste jag erkänna. Kommer kännas ännu häftigare att se den i skyltform. Blir riktigt sugen på att fräscha upp kunskaperna i Illustrator ytterligare. Det ska få bli mitt kvällsnöje framöver. Hade varit kul att lära sig skapa lite mer avancerade bilder.

En annan sak. Alltså, det här med Facebook. Jag är verkligen pro sociala medier, men jag kan också känna att det inte bara är av godo. Att de stjäl energi. Alla dessa artiklar som delas, alla åsikter som prånglas ut till höger och vänster. Barnuppfostran, politik, förskolan, sjukvården… Jag är ju inte dummare än att jag kan erkänna att jag också delar, men jag kan bli så trött på hela grejen. Att man ständigt matas med massa information och åsikter. Åsikter om saker som man själv handskas med eller är involverad i hela dagarna. Åsikter som inte går hand i hand med de egna, men som påstås vara befängda. Sen kan jag också gå runt och undra över eller analysera varför vissa tagit bort mig som vän. Varför lägger jag energi på det? Onödigt. Fruktansvärt onödigt. Jag måste lära mig att inte lägga så mycket energi på baksidorna med sociala medier. Det får bli årets läxa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *