Uncategorized

Min första annons någonsin är klar!

Äntligen har jag layoutat klart min första annons i Indesign, och jag vet att det åtminstone finns en som är nyfiken – så här är en printscreen. Jag vill betona att vi har haft väldigt strikta förhållningsorder om hur den ska se ut, och bilderna är också förutbestämda, liksom texten. Texten fick man dock fritt saxa ur och även redigera lite efter tycke och smak. Jag hittade till exempel på rubriken själv.

Kan inte annat än säga att det var svårt! Svårt att få det snyggt och svårt att välja hur den skulle se ut med de angivelser jag hade, och jag vete fasen om jag är nöjd. Men nu är den gjord! Och just nu, efter allt tjafs med att få installerat korrekt ICC-profil på datorn, allt strul med felsökandet av PDF:en och den allmänna förvirringen kring ett för mig nytt Indesign – så vill jag inte se något av programmet på några dagar!


Det ska nog bli bra med det här också tror jag allt. När den här intensiva dagen lagt sig. Ibland hatar jag allt som har med datorer att göra!

4 Comments

  1. Mm, lagom vecka kan man väl säga. Dags för fakturering efter oktobermånad. Inte riktigt lika roligt denna gången, men det vänder i november. Känns lite så. is i magen har jag lärt mig ska vara en företagares bästa vän *haha*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *