Uncategorized

Lek och brus

Efter att ha suttit i närapå tio (!) timmar med skolarbete igår känner jag att jag kan unna mig lite tid framför datorn att göra det jag tycker är roligt – leka i PS.
Jag är dock lite ledsen över att den här bloggportalen de senaste dagarna lyckats förstöra kvaliteten på mina bilder. Så har det inte varit alls på samma sätt innan. Bilderna ser korniga ut på bloggen, men på datorn är de knivskarpa. Har funderat på om det är något jag gör som är fel, men jag gör inget som är annorlunda. Har t.ex inte använt något filter på dessa bilder som kan ha missbrukats. Har även upptäckt att denna portal just nu inte heller vill samarbeta när jag ska ändra i koden, det händer ingenting. Nåja, får väl lägga detta åt sidan ett tag och fokusera på skolan (Inte sugen just nu).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *