Uncategorized

Mer småkakor åt folket!

Mamma och pappa ringde förut och jag och pappa pratade småkakor. Jag funderar på att köpa den superba boken ‘Sju sorters kakor’ på bokrean, och baka mer småkakor. Har ju en hel del att prova på som jag inte tidigare bakat. Eller vad sägs om brysselkex, schackrutor, havreflarn och drömmar? Det är kul att baka och gott blir det!

Mer småkakor åt folket!

3 Comments

  1. Helt klart! Dessutom är det väldigt roligt att baka kakor. Man kan ändra lite i recepten och få sina alldeles egna kakor. Perfekt! (Slicka skålen är det bästa!)

  2. Passa dig för drömmarna, haha. När jag var gravid med Alex bestämde jag mig för att baka drömmar, öppnade ugnen för att kolla till dem och det poffade värsta ammoniakluften i huvet pa mig, fran hjorthornssaltet. Ringde till mamma i panik att det skulle vara farligt pa nat sätt, haha

    /Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *