Uncategorized

Mer läskiga drömmar

Usch, har drömt fler otäcka drömmar inatt. Har därför inte fått någon optimal sömn, vilket lär visa sig senare idag!

Drömde bland annat att jag skulle gå in någonstans, antingen på jobbet eller i Nordstan, och hamnade på något kontor som var helt öde. Fick lite panik när jag insåg att jag hamnat fel, och kom först inte ut därifrån!

Senare i drömmen hamnade jag på något snabbmatsställe med en vän. Jag hade inte druckit en droppe alkohol men betedde mig som om jag vore dyngrak. Sjukt obehagligt. Skulle säga något till min vän och fick inte fram något vettigt. Hela världen snurrade och var dunkel. Skulle skicka ett sms och det tog en kvart att formulera ett sådant.

Efter en stund i drömmen tittade jag mig i spegeln och fick riktigt mycket panik. Hela ansiktet var täckt av stora bölder, säkert 2 cm i höjd, med sårskorpor på. Ryser bara jag tänker på det. Sprang då i panik till en sminkaffär i Nordstan och sa till kvinnan i kassan att hon måste rädda mig! Hon frågade då; ”Äter du mycket socker? Såg dig här utanför förut och du verkade sockerhög, för berusad var du väl inte, det kan jag inte tänka mig?” Det hela slutar med att hon tar fram krämer för flera tusen kronor, och allt jag tänker på är hur mycket pengar jag har på kontot.

Känns som jag är mer stressad än jag inser just nu, eftersom jag drömmer mycket om att inte ha kontroll över mig själv. Jag övar ständigt på att släppa på kontrollen, och tycker att jag har lyckats bra den senaste tiden. Men tydligen så ligger det fortfarande och gror inom mig! Mikael skämtade med mig när jag berättade om drömmen; ”Detta är väl ett tecken på att du lägger alldeles för mycket pengar på smink!”. Haha! Roligt, älskling.

Nej, nog om mina skruvade drömmar. Igår åkte jag MC, och det var härligt! Kände mig jättehäftig! Nu ska jag dricka lite mer kaffe, och sen ska jag sätta mig med lite Webbplatsdesign. Är uppe med tuppen idag, och hoppas att dagen blir mer effektiv än gårdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *