Uncategorized

En tisdag mitt i månaden

Av någon obegriplig anledning blev jag just toknervös! Nervös över att jag inte ska få godkänt på mina olika inlämningsuppgifter i de olika kurserna. Men hallå, liksom! Då är det väl bara att göra om dem. Jag och min prestationsångest! Får skärpa mig, det är inte bra för blodtrycket det här.

Inatt drömde jag att jag skulle köra en kollega hem. Jag parkerar volvon utanför en mataffär först, och när vi ska åka iväg igen står bilen på spårvagnsspåret utanför min gamla lägenhet! Startar bilen, puffar iväg, och inser att jag inte kan bromsa bilen! Shit! Jag kör för rött, jag kör för snabbt, möter en polisbil…. Bromsen funkar ibland, ibland inte! Ligger på ettans växel alldeles för länge. Fastnar i lera, står i vägen för en lyftkran…. Det är liksom kaos hela tiden! Något av en stressdröm!

Men, trots prestationsångest, stress och läskiga drömmar, är humöret på topp! Jag vågar knappt skriva ut det här av rädsla för att råka känna motsatsen, men jag är väldigt lycklig. Kär som aldrig förr, planerar framtid, studerar väldigt roliga kurser, odlar gamla och nya bekantskaper, fotar mycket, har en resa till London inplanerad. Ska jag nämna något negativt så skulle det nog vara att jag har huvudvärk för ofta, och att jag har ont i min visdomstand igen. (Vill ju inte att ni ska tro att jag är perfekt, hehehe.)

Nu ska jag återgå till mina studier om trycksaker. Ska granska en offert ur ett juridiskt perspektiv, läsa om olika papper och dess kvaliteter samt titta på olika tryckkostnader. Får även ge mig in i Dreamweaver-världen igen, har lite grann kvar att lära där! När det börjar bli eftermiddag ska vi åka och äta gott, fick denna present Mikaels Nonno när vi var där och hälsade på igår.

Back to business!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *