Uncategorized

Mathimlen igen

Förra gången jag var på Liseberg med jobbet skrev jag något i stil med att jag varit i mathimlen och vänt. Den gången åt vi julbord på Hamnkrogen. Igår åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten. Det blev nästan samma aha-upplevelse. Vi kalasade på sill, lax, kallskuret, potatis i olika former, varmt oxkött och en dessertbuffé som bland annat innehöll en väldigt god äpplekaka med vaniljvisp. De hade till och med en liten buffé för barnen med bland annat små hamburgare och köttbullar med potatis.

Efter att vi  suttit och ätit och druckit kaffe på maten provade jag min lycka på några spelhjul. Dock utan tur. Jag var väldigt nära vid två tillfällen, men nära skjuter ingen hare. Jag får ta med mig maken nästa gång, han vinner nästan alltid minst en stjärnvinst.

2 Comments

  1. Vilken lyx =) Lät inte alls fel det där… På ett årskontrollen om jag förstod det rätt ska dom slå ihop två klossar och flytta på dom, pinceppgrepp m.m. Men Jonathan ställde sig och byggde torn av klossarna =P Men han lär inte göra det nästa gång istället *haha*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge