Foto och Grafisk design Isac

Busig lördag

Vi är slappa och busiga idag. Vi har lagat mat och en kaka står i ugnen. Mikael har tidigare under dagen varit iväg och fixat med sin MC. Under tiden tog jag och Isac en tupplur. En ganska lång. Den senaste tiden har Isac visat ganska tydligt att han bara vill sova en gång per dag. Det funkar för mig.

Idag har jag fått springa häcken av mig efter Isac förresten. Vadan detta? För några dagar sen kom den lille galningen på att han kan klättra upp i soffan, så idag har han velat göra det hela tiden. Han ramlade  dessvärre också  ner en gång när jag satt i soffan och inte hann fånga upp honon. Så det gäller att vara med.

4 Comments

 1. Fast det är det som är så charmigt med barn att de är så individuella =) De gör vad de känner för. Jonathan pekar visserligen och säger där till typ allt, fast mest lampan 😉
  Visst är det bra att ha vissa mått på vad barn bör kunna, men jag tycker inte man ska haka upp sig på det heller. Ett par goda vänners son (idag 10 år) ville inte gå förrän han var 1½ år och pratade inte förrän han var 3 och det var ett väldigt pådrag. Idag läser han två årskurser över sig själv och är otroligt allmänbildad redan =) Så de överraskar de små liven 😀

 2. Pomp de lux säljs bara via webben och homeparties och även bara säsongvis, de stänger webshopen mellan säsongerna.
  Det är helt underbara kläder med bra kvalité till bra priser i mitt tycke.
  Vissa saker blir slutsålda på bara 1-2 veckor när shopen öppnar men våga man ha is i magen så ska man passa på när de rear ut i slutet sen då de har upp till 50% på kläderna…

 3. En av de perioderna jag hatar mest är när de börjar klättra! Man har hjärtat i halsgropen och hinner knappt göra annat än att springa efter lillskrutten. Men efter 1-2 veckor så har de fått kläm på det och man slipper springa efter.
  Viggo är överallt, han står på toalettenstolen och spolar, springer gatlopp i soffan och hänger sig över armstöden, står på sittpuffen och dansar. Men han har ganska bra koll nu..

  Det enda är att han knappt får vara ute på balkongen då han vräker sig upp på bänkarna och springer fram och tillbaka med betonggolv under sig och nära till balkongräcket. Det känns nog aldrig riktigt ok, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge