Uncategorized

Lunch på stan

Idag tog jag ut en halvdag och gick vid lunch. Jag åkte direkt in till Brunnsparken för att möta upp Kerstin. Vi satte oss på ett café i Arkaden och åt lunch. Vi hade inte setts på nästan två månader så det var allt på tiden. Efter lunchen gick vi en sväng på stan. Kerstin skulle gå till en affär för att köpa ett armband som hon hört talas om. Superhjältar mot cancer. Pengarna går direkt till denna ideella organisation som i sin tur samlar in pengar till Cancerfonden. Jag köpte även jag ett armband.

På Åhléns var det jul! Det börjar det bli i hela centrala Göteborg förresten. Även i det lokala köpcentret här hemma är det jul med julgranar och grejer. Direkt när jag kom hem gick jag och hämtade Isac. Jag frågade Isac om han ville ta en promenad, och det ville  han gärna. Denna promenad resulterade i två julklappar. Jag är ute i god tid och det känns skönt.

Jul på Åhléns.

Superhjältar mot cancer.

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge