Andra graviditeten

Denna vecka…

Hittills har denna vecka inte varit den roligaste. Inte nog med att jag hade världens otursdag i måndags, gårdagen bjöd på en rejäl dos gravidhormoner. Saker som normalt sett kanske inte gjort så mycket gör mig just nu väldigt ledsen. Jag har dessutom råkat ut för ett litet bakslag i form av att illamåendet blivit en smula värre igen. Det håller som tur är inte i sig hela dagarna som förut, men det känns ärligt talat ganska pissigt! Jag hoppas och tror att det snart ska lägga sig helt dock.

Om jag ska se någonting positivt, och det vill jag alltid försöka, så har jag snart långhelg! Det ska bli otroligt skönt.

5 Comments

  1. Digestive! Räddade mig med Isabella. Tillsammans med Actimel eller vilken drickyoghurt som finns, och aksjuketabletter. Du vet att det sägs att man mar mer illa om det är en flicka 😉

  2. För att klargöra sa sa jag faktiskt att man mar MER illa med en flicka (sägs det!). Det jag upplevde var bara tva olika illamaenden, med Alex madde jag i princip konstant illa fran till runt v 20 (det var för jävligt!). Men aldrig sa illa att jag kräktes, inte en enda gang faktiskt. Med Isabella började jag kräkas ungefär direkt och kräktes varje morgon fram till vecka 12 eller sa, sen madde jag knappt illa mer. Sen vetetusan om det beror pa att det är en pojke och en flicka, personligen tror jag att allt sant skrock är att ta med en nypa salt. Typ att formen pa magen visar kön osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge