Uncategorized

Lunch på Aludden

Idag har jag och Isac varit ute och promenerat i sammanlagt nästan tre timmar. Först innan vår lunchdejt med Louise och Alvin, sedan efter lunchen och sist men inte minst med pappa Mikael när han kom hem.

Inte ett moln på himmelen, vackert.

Isac iklädd coolaste tröjan som han ärvt från sin… Ja, vad blir det? Syssling? Pyssling?

Isac gott nerbäddad i vagnen.
Jag har skrivit det förr, det är jag nästan säker på, jag älskar Aludden. Det är ganska rymligt, det finns gott om barnstolar och plats för barnvagnen. Maten är god också. Lax blev det idag. Men en sak kan jag förstå att andra stör sig på gällande barn och barnvagnar. Ni vet ju att jag i min tur stör mig på folk som gnäller i allmänhet över detta. Det tycker jag bara är löjligt. Men idag satt det två mammor vid ett stort bord på Aludden, och deras två barnvagnar stod i vägen. När vi kom med våra söner i famnen, och skulle förbi längre in i restaurangen, tittade de bara lojt på oss, och ansträngde sig inte det minsta för att flytta på sina vagnar, stolar och allt vad det var. Vi fick ursäkta oss och verkligen be dem att släppa fram oss. Sedan fick vi tränga oss förbi med knappt en centimeter i marginal. Jag kan ju tycka att de om några borde anstränga sig lite för att se till att vi kunde komma förbi. Men inte det.
I vilket fall som helst – maten var god, och sällskapet lika superbt som vanligt. Det blev en härlig promenad i solen efteråt.

2 Comments

  1. Är väl tyvärr föräldrar med den attityden som gör att folk gnäller. Drabbar även oss som gör allt för att vara ivägen så lite som möjligt… Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *