Bröllopet

Hotell och behov av våren

Attans bananer! Vi hade tänkt bo på Nääs fabrikers hotell på vår bröllopsnatt, men hela hotellet är abonnerat. Det hade varit det perfekta valet annars. Som tur är finns det ett annat hotell som är ett fullgott andrahandsval.

Idag har vi haft besök av Isabell och Gabriel. Mycket trevligt. I övrigt vaknade jag på fel sida imorse och den känslan har kommit och gått under hela dagen. Jobbigt när det är så.
Jag har alltid haft svårt för vintern och denna vinter är då rakt inget undantag. Jag överdriver inte när jag skriver att jag är vansinnigt trött på kylan nu. Håret hänger torrt och livlöst, läpparna är fnasiga, ögonen svider av denna torra luft. Jag behöver få lite vårkänslor.
Apropå våren så har jag lagt ett bud på Tradera på en skaljacka från Polarn o. Pyret till Isac. De verkar vara kanonbra nämligen. Det ska bli skönt när man slipper krångla på Isac overallen och tjocka vantar. Jag längtar efter min skinnjacka också!

One comment

  1. Synd att det var abonnerat! Vi bodde där i två nätter under bröllopet och det var himmelskt! Bästa sängarna jag sovit i! Samt mysigt med egen balkong där man kan gå ut och sitta och njuta av utsikten!

    Hoppas allt går bra med era planer och att du känner att du är i fas. Jag lovar att hur du än gör så kommer det bli stressigt in i det sista men man kan alltid minimera det! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *