Isac Oliver

Lucia!

Våra pepparkaksgubbar! Bilderna tagna när  vi skulle fixa fotot till julkortet. Tog foton idag på förskolan, men får inte visa upp dem i några sociala medier.

Luciadagen är kommen! Imorse ville Isac att jag skulle sjunga julsånger för honom på väg till förskolan. Jag kunde knappt hålla tillbaka tårarna, blir så gråtmild runt jul. Antar att det är mycket minnen och känslor som far runt i huvudet. Har alltid älskat julen, och likaså min bror. Det var verkligen vår högtid. Har så mycket minnen med honom som involverar tiden kring jul.

Vi fick stressa imorse för att komma iväg till luciafirandet på förskolan. Vi rusade in med andan i halsen fem i halv åtta. Efter luciatåg, sånguppträdande och fika begav vi oss hemåt. Det var mysigt. Mindre mysigt var dock utbrottet som min kära treåring fick när han inte ville gå hem från förskolan. Fick jättefin hjälp från en av fröknarna, så det ordnade upp sig.

När min make kommer hem vankas luciafika. Lussekatter, pepparkakor, kladdkaka med pepparkakssmak och tryffel finns att tillgå. Jag och Isac har provat att göra dessa tryfflar idag. Hoppas de blir goda, smeten smakade fint i alla fall. Enkla att göra var de också.

One comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *