Uncategorized

London – dag 1

Torsdag och upp med tuppen. 05:00 skulle vi vara på Landvetter. Väl där inledde vi vår resa med att vi åt frukost och drack kaffe. Efter en runda inne i några butiker var det dags att äntra planet. Som tur är tar det inte mer än två timmar att resa till London. Det är inte jätteroligt att flyga. Inte på grund av någon flygrädsla, utan på grund av den tristess det innebär.

På flyget.

Så var vi då äntligen i London! Tunnelbanan till hotellet för att dumpa väskorna, sedan åkte vi tunnelbanan några stationer för att ta vår första öl på en pub vi brukar besöka i London. Lite lunch satt fint också. Jag tog en hamburgertallrik.

Publunch på G.

Efter publunchen sprang vi lite på Oxford street. Där finns så mycket affärer att man lätt blir vimmelkantig. Vi var inne en bra stund på HMV, His Masters Vocie, och botaniserade bland musik och filmer. En grym affär. Billigt var det också.

Fixad inför kvällens middag. Ful vinkel dock!

Efter ännu ett besök på en pub, som denna ligger nästan vid hotellet, var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Vi skulle träffa ett par vänner till de andra som de träffat på den grekiska ön Alonissos. Det blev en helt galen kväll på en grekisk restaurang, vilken hör till det engelska parets favoriter. Maten och drycken flödade minst sagt. Smakade på tsatsiki, marinerad bläckfisk och friterad bläckfisk till förrätt och moussaka till huvudrätt. Några av oss tog in en rätt som heter Kleftiko som jag även smakade på, vilken innehåller lammkött och var jättegod, och så mör.

Sedan blev det taxi till hotellet för att rasa i säng. Man var något trött klockan halv ett när man varit vaken sedan tidig morgon och bara sovit några timmar natten innan. En ny dag väntade ju oss också med allt vad det innebär i London!

One comment

  1. Tittar man pa Hans min sa ser han verkligen belaten ut, hittade han nat riktigt mumsigt pa menyn eller? 😀

    /Annika

    PS För övrigt tycker jag att nästa gang ni alla gör en resa sadär sa borde den ga hitat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *