Barnkläder Isac Oliver

London, barnkläder och trötthet

Föll direkt för dessa jeans.

Jag fick nys om att brittiska Next skickar till Sverige, så jag köpte ett par plagg på hemsidan igår. Snabba ryck är det inom det bolaget, kläderna är redan skickade! Det blev två par fina jeans till Oliver och en topp till mig.

Apropå England, jag har fått en sådan längtan efter London. Jag var där 2009 senast. Jag vill shoppa, dricka kaffe på Starbucks, gå på puben, åka tunnelbana… Jag och Ida pratade om det i måndags, och jag ska se om jag inte kan få till en resa i höst. Hoppas jag får råd! Barnen är tyvärr för små för att uppskatta London än, men jag längtar lite efter den tiden då de kan få hänga med på en resa till en storstad.

Jag är otroligt trött den här veckan. Känner mig återigen lite olustig och hängig, hoppas tre dagars ledighet och maximalt med mys med min familj kan råda bot på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge