Barnkläder

Lite allmänt snack

Idag fick jag ett sms om att kläderna från England nu ligger hos ombudet. Så sjukt snabb leverans. Har inte hunnit hämta paketet än dock, tiden räckte inte till. Apropå kläder – vi är bjudna på kombinerat dop och bröllop i sommar, och tack vare att barnen fått finkläder från London i julklapp och present tidigare, så är deras kläder redan kirrade. Mina är det dock inte… Mamma ska ta med sig en långklänning från affären dock som jag ska prova. Än är det gott om tid kvar som tur är. Mikael har sin trotjänare i garderoben, kostymen från Filippa K.

Till vänster skymtar Isacs kostym.

Nu är jag ledig i dagarna tre och firar detta med att smutta på ett glas cider. Jag har fastnat totalt för en serie som finns på Netflix, och som heter Derek. På två dagar såg jag klart säsong två, så nu känner jag mig lite sur. Jag skulle ha dragit ut på det lite mer! Det var bara sex avsnitt, men jag vill ha mer. Den serien har både fått mig att skratta och gråta. Så tänkvärd, med sjuk humor och massa kärlek. Se den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge